- Nog 53 dagen tot het EK 2024 begint!

Aanmelden

Leuk dat je wilt meedoen met de Voetbalpoules EK Pool 2024. Vul hier je gegevens in, daarna kun je direct voorspellen!

Je teamnaam zie je in het spel, dit is NIET de naam van de EK pool waar je aan mee wilt doen.

Overig

Er worden cookies geplaatst door onze adverteerders om je persoonlijke advertenties te kunnen bieden. Op deze manier kunnen we de site gratis houden. Als je nog geen 13 bent moet je je ouders of voogd om toestemming vragen. Je kan hier ons volledige privacystatement bekijken.

Voorwaarden

 1. De uitslagen zullen zo snel mogelijk worden ingevuld, doch uiterlijk op de eerstvolgende werkdag om 9:00 's ochtends.
 2. De starttijd van de wedstrijd die is aangegeven op de site telt als sluitingstijd voor het voorspellen van wedstrijden. Indien een wedstrijd om wat voor reden dan ook eerder begint dan op onze site vermeld staat, dan telt de werkelijke aanvang van de wedstrijd als sluitingstijd van de voorspellingen. Aan voorspellingen die na deze tijd zijn ingevuld zullen GEEN punten toegekend worden!
 3. Indien in de ranglijst 2 of meer deelnemers op dezelfde plek eindigen (door een gelijk aantal punten in de betreffende periode), dan wordt de 'winnaar' als volgt bepaald (in deze volgorde):
  • De deelnemer met het hoogste aantal punten in de individuele ranglijst wint.
  • De voorspellingen zijn bepalend: als eerste wordt gekeken naar de meeste voorspellingen met 20 punten, daarna 10 punten en vervolgens de voorspellingen met 16, 14, 12, 8, 7, 6, 5, 4 en 2 punten.
 4. EKVoorspellen.nl is gerechtigd deelnemers uit te sluiten om wat voor reden dan ook.
 5. Maximaal één inschrijving per persoon. Ook als je verschillende email adressen hebt, mag je je maar 1x inschrijven.
 6. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 7. Gewonnen prijzen (indien beschikbaar) anders dan geldprijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 8. EKVoorspellen.nl neemt contact op met prijswinnaars via email. Indien zij na 30 dagen de prijs niet opgeëist hebben, dan vervalt het recht op deze prijs.
 9. EKVoorspellen.nl is gerechtigd het spel geheel of gedeeltelijk stop te zetten.
 10. EKVoorspellen.nl is gerechtigd om spelregels aan te passen.
 11. Deelname geeft EKVoorspellen.nl het recht om je via de e-mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'herinneringen' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren (te wijzigen bij je eigen gegevens), voor het versturen van emails bij aanvang van het seizoen en voor door EKVoorspellen.nl geselecteerde aanbiedingen (te wijzigen bij je gegevens).
  Je emailadres zal alleen gebruikt worden om andere EKVoorspellen.nl acties te communiceren.
 12. Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan EKVoorspellen.nl worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.
 13. EKVoorspellen.nl zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.
 14. Voorspellingen van deelnemers die langer dan 3 maanden niet zijn ingelogd, kunnen verwijderd worden.
 15. Indien 1 of meer bepalingen van de spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal EKVoorspellen.nl een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
Aantal deelnemers
39.647
Taal

Poll

Wie wordt 5e in de Eredivisie?

Nu Feyenoord de KNVB-Beker heeft gewonnen komt er een extra rechtstreeks Europese ticket vrij voor de nr. 5 in de eindstand van de Eredivisie zonder play-offs te hoeven spelen. Wie gaat die 'bonus' pakken?

Uitslagen nog van paar oude polls:
- PSV flikte 't niet uit tegen Borussia Dortmund in de 8e finale van de Champions League en verloren zelfs, dit had 47% goed!
- Ook Ajax flikte 't niet uit tegen Aston Villa in de 8e finale van de Conference League en verloren zelfs kansloos, dit had maar liefst 68% goed!

 • Ajax 73%
 • N.E.C. 21%
 • FC Utrecht 4%
 • Sparta Rotterdam 2%
 • Go Ahead Eagles 0%
 • AZ 0%

Er is 104 keer gestemd.