- Only 59 days to go until Euro 2024 starts!

Rush wint Schotse Premier League Poule 2011-'12

15 May 2012 - Dit jaar is het Celtic weer die de titel pakt in Schotland. Ondanks de 10 punten die Glasgow Rangers in mindering werd gebracht, was Celtic toch niet meer te achterhalen!
In de strijd om de eerste plaats in de algemene stand bij de Schotse competitie was het op de laatste speelronde nog spannend! Tricky Dicky begon op nummer één, maar eindigde alsnog als 5de. Vitas kelderde helaas één plaats en wordt derde, maar wint wel een prijs, € 50,- BWIN speelgeld, daar de nummer drie, Redhouse 1 geen deelnemer is van BWIN (misschien voor volgend jaar toch maar inschrijven?).

Mede door zijn zeer goede voorspellingen in de laatste speelronde en daarbij de extra voorspellingen wist Bob aan de top! een grote sprong te maken en te eindigen op nummer twee. Hij mag € 100,- BWIN speelgeld tegemoet zien! Helaas voor hem net geen nieuwe prijs in zijn toch al imposante prijzenkast op Voetbalpoules.nl!

Maar wie gaat er dan vandoor met het officiële shirt van Real Madrid? Hij draaide al een tijdje mee in de top en had inmiddels ook een rondemedaille achter zijn naam staan. Op nummer twee begonnen voor de laatste speelronde, maar toch die ene stap op de ladder kunnen maken en geëindigd op nummer één: Rush! Met 1140 punten de beste dit jaar!

Allen van harte gefeliciteerd en graag tot volgend jaar!