- Nog 56 dagen tot het EK 2024 begint!

Poule manager aanpassen

18 oktober 2010 - Soms wil de manager van je eigen poule er mee ophouden of erger nog: hij of zij heeft zich al afgemeld. Het probleem is dan: wie neemt het beheer van de poule over? Als iemand zich afmeldt, wordt een poule niet verwijderd, maar wordt Voetbalpoules de manager. Nu is het mogelijk voor de poule deelnemers om de poule over te nemen via de volgende stappen:
  1. Klik op tab 'Poule info'
  2. Klik op de link 'Word manager van deze poule?'
Nu ben je manager van de poule en heb je het beheer (poule gegevens, poule wachtwoord, deelnemers) overgenomen. Je kunt natuurlijk alleen een poule overnemen als je zelf deelnemer bent van die poule en alleen als 'Voetbalpoules.nl' de manager van die poule is. Update 19-10-2010 22:45Het is nu ook mogelijk om te stoppen als manager van de poule. Hiervoor kun je op het linkje 'Management overdragen' op tabblad 'Poule info'. Je blijft deelnemer van de poule en iemand anders kan vervolgens de poule overnemen.
Aantal deelnemers
39.461
Taal

Poll

Wie wint de KNVB-Beker?

HET grote traditionele voetbalfeest in De Kuip staat zondag weer op de rol. De Eredivisie ligt daardoor zelfs plat dit weekend zodat alle aandacht naar de KNVB-Beker finale gaat. Feyenoord speelt 'thuis' en is mede daardoor de grote favoriet maar qua steun van de supporters is 't wel 50/50 dit keer. NEC is toch wel een van de grote verrassingen dit seizoen, zijn in vorm en wonnen als enige van PSV in de competitie!

Uitslag nog van 'n oude poll:
- Ajax speelde thuis gelijk in de 8e finale van de Conference League met goals tegen Aston Villa, dit had 11% goed!

  • Feyenoord, binnen de reguliere speeltijd 63%
  • Feyenoord, ze winnen zelfs ruim (+2 goals) 13%
  • NEC, binnen de reguliere speeltijd 7%
  • NEC, wel pas na de verlengingen 6%
  • NEC, wel pas na de strafschoppen 6%
  • Feyenoord, wel pas na de strafschoppen 3%
  • Feyenoord, wel pas na de verlengingen 2%

Er is 90 keer gestemd.