- Nog 52 dagen tot het EK 2024 begint!

Sarah wint Belgische Jupiler Pro League Poule 2009-'10

17 mei 2010 - Na een tumultueus seizoen in de Belgische Jupiler Pro League, met een even onhandige als onduidelijke nieuwe competitie-opzet, hebben we hier op Voetbalpoules toch een mooie draai aan weten te geven. Door de playoffs in deze competitie wél te voorspellen, omdat ze van invloed zijn op de stand en dus de extra voorspellingen, was het seizoen niet al half maart afgelopen, maar bleef het extra spannend.

De verschillen waren klein, maar door 2 goede laatste wedstrijden heeft Sarah de complete top-3 de loef afgestoken en met 1263 punten behaalt hij de eerste plaats! Knap gedaan!

De tweede plaats valt in handen van ondergetekende FC Kuijpah, ik kwam met 1259 punten helaas 4 puntjes tekort voor de 1e plek .
De derde plaats gaat naar Hoog Sammie, die vóór de laatste 2 wedstrijden nog bovenaan stond. Maar 3e is toch een keurige prestatie!

In de poulestand wint PSV Champions het een keer van AFC AJAX 2010!

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!!

Jullie Jupiler Pro League moderator,
FC Kuijpah
Aantal deelnemers
39.821
Taal

Poll

Wie wordt 5e in de Eredivisie?

Nu Feyenoord de KNVB-Beker heeft gewonnen komt er een extra rechtstreeks Europese ticket vrij voor de nr. 5 in de eindstand van de Eredivisie zonder play-offs te hoeven spelen. Wie gaat die 'bonus' pakken?

Uitslagen nog van paar oude polls:
- PSV flikte 't niet uit tegen Borussia Dortmund in de 8e finale van de Champions League en verloren zelfs, dit had 47% goed!
- Ook Ajax flikte 't niet uit tegen Aston Villa in de 8e finale van de Conference League en verloren zelfs kansloos, dit had maar liefst 68% goed!

  • Ajax 70%
  • N.E.C. 18%
  • FC Utrecht 4%
  • AZ 3%
  • Sparta Rotterdam 3%
  • Go Ahead Eagles 1%

Er is 158 keer gestemd.